Stadskelder

“STADSKELDER” – ZAAL

Achter het restaurant bevindt zich de zaal ‘Stadskelder’. Deze ruimte is geschikt voor lunches of diners tot 35 personen. Voor borrels en feesten is de ruimte geschikt voor max. 120 personen. Heeft u meer gasten dan is het mogelijk om het restaurant én de ‘Stadskelder’ te huren.

 

IETS TE VIEREN?

Trouwen, bedrijfsborrel, afstuderen of wat dan ook, de ‘Stadskelder’ is de ideale ruimte. Uw gasten kunnen plaatsnemen aan een eigen bar, statafels en tafels.

 

TRENDY: WALKING DINNER

Bij ons viert u uw gezelligste feestje met een Walking Dinner! Tijdens uw borrel/feest worden er gedurende de avond een reeks luxe minigerechtjes (warm + koud) geserveerd, inclusief dessert(s). Zomede heeft iedereen de gelegenheid kennis te maken met de variatie aan smaken die wij te bieden hebben.

Het Walking Dinner is met name geschikt voor grotere groepen, aangezien u niet de hele avond aan lange tafels zit en hierdoor gelegenheid heeft, onder het genot van een hapje en een drankje, met al uw gasten gezellig te praten.

Voor meer informatie of een passende offerte voor een unieke ervaring, geheel naar uw eigen wens, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. (Zondag en maandag op aanvraag).

Smakelijk Eten en Drinken

Contact

Phone: 010 - 2340123
Email: info@smakelijketenendrinken.com

Openingstijden

Zondag - Maandag: gesloten
Dinsdag - Zaterdag: 18:00 - 24:00

(Keuken: open tot 21:30)

Adres

Markt 21
3131 CR Vlaardingen
Nederland